Slachtoffer Ben Saunders ernstig toegetakeld

De verkeersregelaar die woensdag door Ben Saunders werd mishandeld is volgens zijn werkgever zo ernstig toegetakeld dat zijn gebit doormidden is gespleten. Ook heeft de man een kaakfractuur en een hersenschudding.

De man is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en ligt thuis in bed. Zanger Ben Saunders werd dinsdagmiddag aangehouden op verdenking van mishandeling van een verkeersregelaar die werd ingezet voor een bevrijdingsfestival in Hoorn. De politie bevestigde een bericht daarover op de website van RTV Noord-Holland.
Saunders, ooit winnaar van het tv-programma The Voice Of Holland, zou vanuit zijn tattooshop aan het Kerkplein in die stad naar buiten zijn gestormd toen zijn vader door de verkeersregelaar werd tegengehouden. Hij zou de man vervolgens hebben neergeslagen. Bij het incident werd ook een tweede verdachte aangehouden, aldus de politie.
Volgens voorzitter Frans van Luit van de Stichting Evenementen Stad Hoorn is de verkeersregelaar nog steeds in shock door wat er is gebeurd. ''Het is juist een man die altijd klaarstaat voor anderen. We zijn allemaal erg geschrokken door wat er is gebeurd'', vertelt hij de omroep. Van Luit gaat kijken of hij namens de stichting ook aangifte kan doen bovenop de aangifte die de verkeersregelaar al heeft gedaan.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen