×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sister Sledge blijft optreden na dood Joni

14.03.2017 -

Sister Sledge blijft na het overlijden van Joni optreden. Dat hebben de overgebleven zussen besloten. De concerten die al gepland stonden voor dit jaar, gaan gewoon door.


“Joni was een mooi mens, een fenomenale artiest en producer, een briljante zakenvrouw en een powerhouse!”, is te lezen in een verklaring die de familie Sledge naar diverse Amerikaanse media stuurde. Debbie en Kim, die met Joni Sister Sledge vormden, laten weten de concerten “in Joni’s krachtige geest” voort te zetten. “We zullen Joni’s leven vieren en dragen elk concert op aan haar opmerkelijke en mooie leven.”

Joni Sledge, de oudste van de zussen, stierf vorige week op zestigjarige leeftijd. Zaterdag werd ze dood gevonden in haar huis in Phoenix, Arizona. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Sister Sledge, bekend van hits als We Are Family en He’s The Greatest Dancer, begon in de jaren zeventig als kwartet. Kathy ging eind jaren tachtig solo verder, maar trad af en toe nog op met haar zussen Joni, Debbie en Kim. Nu Joni is overleden, gaan Debbie en Kim als duo verder.