×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sinterklaas appt met dochtertje Wendy van Dijk

13.11.2016 -

Lizzy, het dochtertje van Wendy van Dijk, ging bij haar oma logeren op de dag dat Sinterklaas aankwam in het land. Het 6-jarige meisje was bang dat de goedheiligman haar niet kon vinden bij haar grootmoeder, dus bedacht Wendy een oplossing om haar kleine meid gerust te stellen.


Zie liet Sinterklaas naar het dochtertje whatsappen. 'Lieve Lizzy, ik heb begrepen dat je vanavond bij oma slaapt. Het komt helemaal goed met het zetten van je schoen! Ga maar lekker slapen strake bij oma! Liefs Sinterklaas', schreef hij naar de dochter van Wendy en Erland Galjaard. 

'Zo te gek dat sint ook op de app zit', schrijft de presentatrice bij een screenshot van het gesprek. 'Weg stress', laat Wendy ook weten. Lizzy kon dus met een gerust hart gaan slapen. 

 

Zo te gek dat Sint ook op de app zit! #appenmetdesint #wegstress #Sint #intocht

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op