Sinéad O’Connor: ’Prince probeerde me in elkaar te slaan’

Ze is bij het grote publiek bekend met haar cover van Prince's nummer Nothing Compares 2 U, maar een goede relatie met de zanger zelf had Sinéad O'Conner allerminst. Volgens de zangeres probeerde Prince haar namelijk een keer in elkaar te slaan.

In de ochtendshow Good Morning Britain vertelde de zangeres dat ze ooit is gesommeerd naar het huis van Prince te komen omdat hij niet blij zou zijn dat zij geen protegee van hem was. ‘Hij wilde dat ik een protegee van hem werd en dat ik dan niet meer zou vloeken in interviews,’ zegt Sinéad. ‘Maar Ieren vloeken de hele tijd, dus ik zei hem waar hij heen kon met z’n voorstel en toen viel hij me aan.’ De zangeres vertelt vervolgens hoe Prince, die in april 2016 overleed, haar daarna door zijn huis achtervolgde en haar aanviel met een ‘kussen waar iets hards in zat’.

De achtervolging, tot aan de snelweg toe, kwam tot een einde toen Sinéad bij een ander huis aanbelde voor hulp. Volgens de zangeres waren drugs de oorzaak van de woedeaanval van Prince. ‘Hij zat in die tijd echt aan zware drugs.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen