Sinéad O’Connor

Sinéad O’Connor laat zichzelf opnemen na dood zoon

Sinéad O’Connor heeft zichzelf enkele dagen na de dood van haar zoon Shane laten opnemen in het ziekenhuis. De zangeres heeft het zo moeilijk met het verlies dat ze hulp heeft ingeschakeld.

‘Ik ben verloren zonder mijn kind en ik haat mezelf’, schreef ze donderdag op Twitter. De 17-jarige Shane was suïcidaal en werd daarvoor behandeld in een kliniek. Ondanks dat hij 24 uur per dag onder toezicht stond, wist hij buiten te komen. Nadat hij twee dagen vermist was, werd hij levenloos gevonden. ‘Mijn mooie zoon, het licht van mijn leven, heeft besloten om zijn strijd op aarde te beëindigen en is nu bij God’, schreef O’Connor toen. ‘Moge hij rusten in vrede en laat niemand zijn voorbeeld volgen. Mijn schat. Ik houd zo veel van je. Ik hoop dat je rust hebt gevonden.’

De zangeres plaatste donderdag een aantal heftige tweets waarin ze onder andere zei dat ze het gevoel heeft dat de dood van Shane haar schuld is. ‘Het ziekenhuis zal een tijdje helpen. Maar ik ga Shane vinden. Dit is slechts een vertraging’, dreigde ze.

Schermafbeelding 2022 01 14 Om 13.46.49