×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Sinéad O’Connor opgenomen in ziekenhuis’

10.08.2017 -

Na de video die zij postte over suïcidale gedachten, is Sinéad O'Connor opgenomen in een Amerikaans ziekenhuis. Dat staat op haar Facebookpagina.


Het bericht is niet door de zangeres zelf geschreven. "Hoi iedereen, ik plaats dit op verzoek van Sinéad", staat er. "Ik wil iedereen laten weten dat ze veilig is en niet suïcidaal. Ze is omringd door liefde en wordt goed verzorgd. Ze heeft gevraagd om deze post omdat ze weet dat jullie je zorgen maken."

De anonieme schrijver zal verder niet uitwijken over de toestand van de zangers, zo lijkt het. "Ik zal geen vragen beantwoorden, heb daar alsjeblieft begrip voor. Ik hoop dat dit bezorgde mensen geruststelt."