Simone Kleinsma

Simone Kleinsma staat stil bij groot verlies

Vandaag is het vier jaar geleden dat Guus Verstraete, de echtgenoot van Simone Kleinsma, op 69-jarige leeftijd overleed aan hartpro­blemen. Op Instagram staat de musical-actrice stil bij zijn overlijden.

‘Ik stuur je vandaag een extra kaartje, m’n lief…’, schrijft Simone bij een foto van een ballon met daaraan een kaartje. Onder het bericht laten haar volgers massaal een hartje achter als teken van steun.

Guus en Simone ontmoetten elkaar in 1986 bij de opnames van het door hem geregisseerde programma Wedden, Dat..? Vier jaar later trouwden ze, in de echt verbonden door de presentator van dat programma, Jos Brink. Guus’ afscheid vond plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Simone sloot daar af met de woorden: ’Dat ik hier zou staan, op dit toneel. Mijn geliefde plek, DeLaMar. Om mijn laatste woorden aan mijn allerliefste te geven, had ik nooit gedacht. Maar eigenlijk heb ik geen woorden. Het enige wat je kunt zeggen is: ‘Verdomme, dit stond toch niet in de planning? En zéker niet in een draaiboek. Ik ga je missen, mijn hele leven lang. Dag lieve grote man, ik was zó gelukkig met je.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen