Simon Keizer ruzie met John de Mol?

Simon Keizer besluit in zijn nieuwste vlog iets te doen wat hem ongetwijfeld geen goedkeurende blik van John de Mol heeft opgeleverd.

Simon filmt zijn leven en plaatst elke week een video daarvan op zijn YouTube-kanaal. Maar bij dat leven, kan niet alles gefilmd worden omdat sommige dingen gewoonweg geheim zijn. Iets wat de zanger een doorn in het oog is.

'Ik had niet over dat programma moeten beginnen als ik vervolgens geen beelden laat zien. Het gaat tegen alles in van mijzelf en van de vlog. Ik deel dingen met jullie als eerste, jullie zijn geabonneerd op dit kanaal omdat je dan als eerste nieuwe weetjes weet. Dus ik heb besloten om toch stiekem wat beelden te laten zien, ondanks dat ik dan waarschijnlijk ruzie krijg met John de Mol. Dat risico neem ik dan maar', besluit de zanger.

Vervolgens laat Simon wat 'stiekeme' beelden zien vanuit hun nieuwe programma. Of dit verhaal nog een staartje krijgt, is nog even afwachten. Het is vanuit de zender namelijk strikt verboden om beelden te laten zien zonder toestemming.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen