×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Keizer feest met Armin van Buuren in Las Vegas

7.07.2016 -

Simon Keizer is met een aantal vrienden vijf dagen naar Las Vegas. De zanger en zijn maatjes gingen er niet alleen maar heen voor de casino's en het mooie weer, ze bouwden ook een feestje met Armin van Buuren.


'Vijf dagen geknald in Las Vegas', schrijft de wederhelft van Nick Schilder bij een collage aan foto's. Daarop is te zien dat hij met zijn vrienden bij een zwembad staat te feesten en dat ze op het vliegveld zijn. 

Op de laatste foto staan de mannen gearmd met Armin van Buuren. Die trad op 2 juli op bij Omnia in Caesar's Palace in de Amerikaanse stad. Simon en zijn maatjes lijken daar bij te zijn geweest, aan de hashtags bij de foto's te zien. 

 

Vijf dagen geknald in #lasvegas . #onceinalifetime#epic#friends#omnia#arminvanbuuren#taobeach#marquee

Een foto die is geplaatst door Simon Keizer (@ikensimon) op