×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Keizer begint vakantie in luxe

29.12.2017 -

Simon Keizer heeft zichzelf twee weken vakantie toegekend. 'Ooit toen Nick en ik net landelijk begonnen, traden wij wél rond de kerstdagen op en toen hebben we beloofd om dat nooit meer te doen. Die luxe hebben wij onszelf veroorloofd en daardoor hebben we nu twee weken vrij', aldus Simon. En hij trapt die vakantie met zijn gezinnetje in alle luxe af.


'Annemarie, ik en Kiki natuurlijk gaan het vieren door heerlijk in Nederland een dagje weg te gaan. We gaan naar De Lindehof, een fantastisch restaurant in Giethoorn en daar overnachten we ook. En daar heb ik héél veel zin in!', aldus een enthousiaste Simon. En de beelden van het etablissement liegen er niet om… Heerlijk!