×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Simon Cowell wil zoon Victoria en David Beckham platencontract aanbieden’

27.09.2016 -

Simon Cowell is altijd op zoek naar nieuw muzikaal talent. De platenbaas heeft nu zijn zinnen gezet op Cruz Beckham, de zoon van Victoria en David.


Dat heeft hij gezegd tegen The Sun. Hij is gek op de kinderen van de Beckhams. Cruz heeft een voorliefde voor zingen en het talent van zijn moeder geërfd. Zijn moeder was natuurlijk wereldberoemd als lid van The Spice Girls. Misschien is hij er klaar voor om in de voetsporen van zijn mama te treden. 

'Laat hem maar komen en ik geef hem een contract', zou Simon gezegd hebben. 'Ik heb de kinderen ontmoet toen ze kleiner waren en ze zijn echt geweldig', gaat hij verder over de Beckham-telgen. 'Ze zouden heel verwend kunnen zijn, maar dat zijn ze niet. Ze zijn grappig. Ik weet dat de Beckhams veel kritiek krijgen omdat ze in de spotlights staan, maar als dat zo is dan staan je kinderen ook in de spotlights.'

Mama Victoria is ook dol op de stem van haar zoontje. Laatst zei ze in de talk show van seth Meyers dat Cruz haar zangtalent heeft. 

 

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Een video die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op