Simon Cowell krijgt een zoon

Simon Cowell heeft in een Amerikaanse radioshow bevestigt dat hij een zoon krijgt. Het gerucht ging al langer, maar nu heeft de aanstaande vader zelf gezegd dat de baby een jongen is. Hij hintte volgens Hello! ook op een mogelijk huwelijk met de moeder van zijn kind, Lauren Silverman.

'Ik wil niet dat Lauren een alleenstaande moeder wordt', aldus Simon in het programma. Hij hoopt wel dat zijn kind een Brits accent krijgt, niet Amerikaans zoals zijn moeder. 'Ik heb tegen Lauren gezegd: 'speel een bandje af met mijn stem als de baby slaapt, zodat hij me kan horen en een Brits accent krijgt'. En zijn eerste woorden zullen zijn: 'je bent echt waardeloos'.' Die woorden gebruikte Cowell vaak in de talentenjachten waaraan hij als jurylid meewerkte.

Helaas voor Lauren, die al een zoon heeft uit haar huwelijk met Andrew Silverman, wil de 53-jarige muziekproducent haar niet steunen tijdens de bevalling. 'Ben je gek geworden?', antwoordde Simon op de vraag of hij de verloskamer ingaat. 'Sommige dingen moet je niet willen zien en dit is er een van.'