×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Simon Cowell gaat huwelijksaanzoek doen’

4.06.2018 -

Simon Cowell gaat binnenkort op zijn knieƫn voor vriendin Lauren Silverman. Dat vertellen bronnen dichtbij het 58-jarige Britain's Got Talent-jurylid aan Daily Star On Sunday.


'Iedereen in Simons omgeving vindt dat een huwelijksaanzoek al lang had moeten gebeuren', aldus een insider. 'Ze zouden niets liever willen dan dat hij en Lauren gaan trouwen. Simons familie spoort hem al een tijdje aan om een aanzoek te doen en hij is voorzichtig akkoord gegaan'.

Volgens de ingewijde is het mogelijk dat Cowell de moeder van zijn vierjarige zoontje Eric live op televisie tijdens de finale van Britain's Got Talent ten huwelijk vraagt: 'Zoiets zou Simon wel doen'.

Simon en Lauren zijn vier jaar samen. Toen de twee elkaar ontmoetten was Silverman nog getrouwd. Maar kort nadat bekend werd dat de twee een relatie hadden, vroeg Laurens man de scheiding aan. Inmiddels zou Silverman weer willen trouwen: 'Simon en Lauren zitten op een goed punt. Het krijgen van een zoon heeft hun relatie goed gedaan. Eric is het perfecte jongetje en Simon is helemaal weg van hem'.