Simon Cowell aast op Cheryl

Het zou goed kunnen dat Cheryl Cole binnenkort weer wordt gevraagd door Simon Cowell om bij X Factor achter de jurytafel plaats te nemen. De Engelse krant Mirror meldt dat Simon vastbesloten is om 'een weg' te vinden om weer met Cheryl te kunnen werken.

"Ze belde me bijna iedere avond met ideeën voor nummers en over wat ze nog meer kon doen. Dat is wel wat je wilt van een jurylid in een dergelijke show", vertelt Simon volgens Mirror. "Ik hoop dat we de kans krijgen om samen te werken", vervolgt Cowell. Onlangs werd bekend dat juryleden Gary Barlow, Sharon Osbourne en Louis Walsh niet terugkeren bij de Engelse versie van het programma.

Simon en Cheryl zouden momenteel weer vrienden zijn, maar dat heeft wel even geduurd. Simon vroeg Cheryl in 2011 voor de Amerikaanse versie van het talentenprogramma, maar vlak nadat ze het contract had ondertekend, werd ze ontslagen. Omdat ze vond dat ze toch recht had op het salaris dat ze voor het programma zou ontvangen, spande ze een rechtszaak aan. Daarin werd ze in het gelijk gesteld: ze kreeg een bedrag van 1,4 miljoen pond van het productiehuis.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen