×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sieneke dankbaar voor steun fans

25.09.2017 -

Sieneke bedankt al haar fans die haar beterschap hebben gewenst. De zangeres voelt zich inmiddels weer beter.


Sieneke werd twee weken geleden opgenomen in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Ze kampte met een fikse keelontsteking waardoor eten en drinken haar onmogelijk werd gemaakt. Daardoor raakte de zangeres uitgedroogd. 

Het gaat nu weer beter met haar, zo laat ze op Instagram weten. 'Ik wil jullie bedanken voor alle lieve beterschapswensen. En wat een lieve kaartjes heb ik mogen ontvangen!'

Gisteravond stond ze voor het eerst weer op het podium. 'Vanavond heb ik voor het eerst weer opgetreden. En wat was het fijn om weer op het podium te staan! Nu snel naar Utrecht voor het tweede optreden van deze avond. En de kleine… die gaat gezellig mee,' besluit ze het bericht.

Sieneke maakte in juli bekend dat ze in verwachting is van een jongetje.