×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sieneke bevallen van gezonde zoon Dani

4.02.2018 -

De Nederlandse zangeres Sieneke en haar man zijn ouders geworden van hun tweede kind. Gisteren kwam zoon Dani gezond en wel ter wereld.


Via Twitter maakte de zangeres de geboorte bekend en toonde ze een foto van het jongetje: 'Ooh wat zijn we gelukkig!! Ons gezin is compleet vandaag zijn wij trotse ouders en grote zus geworden van Dani. Wat een rijkdom!'

De zwangerschap verliep niet geheel probleemloos. Afgelopen september werd Sieneke geplaagd door een zware keelontsteking. Ze kon daardoor een tijdlang niets eten of drinken en belandde in het ziekenhuis, waar ze via een infuus antibiotica en vocht kreeg toegediend.

Sieneke, die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, beviel in september 2014 van dochter Rosalie. Ze trouwde in november 2013 met Jan.