×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shows Ed Sheeran binnen minuten uitverkocht

2.02.2017 -

De twee concerten die Ed Sheeran in april geeft in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn donderdagochtend binnen enkele minuten uitverkocht. Een woordvoerster van concertorganisator Mojo spreekt van een enorme belangstelling voor de shows.


Mojo begon om 11.00 uur met de kaartverkoop van de twee shows die de singer-songwriter op maandag 3 en dinsdag 4 april in de Ziggo Dome geeft. 'Er was sprake van lange wachtrijen. Binnen enkele minuten waren de concerten uitverkocht', zegt de Mojo-woordvoerster. Ondanks de grote belangstelling heeft Ed Sheeran geen ruimte in zijn tourschema voor een extra concert in Nederland.

Ook in Groot-Brittannië ging de kaartverkoop razendsnel. Ed Sheeran begint zijn tournee op 17 maart in Italië. Zijn derde studioalbum ÷ (uit te spreken als Divide) verschijnt op 3 maart.