Shirma accepteert volle figuur

The Voice of Holland-kandidaat Shirma Rouse heeft een vol figuur door een medisch probleem. "Ik heb een chronische schildklierafwijking, waardoor mijn stofwisseling op een laag pitje werkt", vertelt ze.

Er is een oplossing voor dit probleem, namelijk een behandeling met hormonen, maar daar wil Shirma niet over nadenken. "In het verleden heb ik een periode hormoonpilletjes geslikt, maar daardoor kreeg ik last van mijn stem", aldus een van de publiekslievelingen van de show. "Daarom heb ik ervoor gekozen geen medicijnen meer in te nemen en te accepteren dat ik waarschijnlijk de rest van mijn leven een forse vrouw zal blijven."
Om ervoor te zorgen dat ze zich lekker in haar vel voelt, sport ze drie keer per week en eet ze zo verantwoord mogelijk. "Ik ben zo gelukkig als wat", zegt ze in het AD. In het gesprek vertelt ze ook nog dat ze niet meedoet aan het talentenprogramma om te winnen, maar vooral 'voor de ervaring'. "Nog belangrijker: lekker knallen op het podium. Want zingen is mijn lust en mijn leven."