×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shelly Sterk: ‘Ik heb heel hard gegild dat ik er ingeluisd was’

Shelly Sterk: ‘Ik heb heel hard gegild dat ik er ingeluisd was’
24.01.2020 -

Shelly Sterk werd in augustus de trotse moeder van zoontje Jake. De bevalling ging niet zonder slag of stoot en de presentatrice vertelt dan ook dat ze twijfelde of ze ooit nog wel een tweede zou willen.


Vlak na de bevalling van haar zoontje liet Shelly al weten dat het een ‘terrorbevalling van 25 uur’ was. Op haar Instagram Story vertelt de presentatrice nu: ‘Ik heb heel hard gegild dat ik er ingeluisd was. En dat ik dit nooit nog eens wilde.’ Toch kijkt ze daar nu, zo’n vijf maanden later, heel anders tegenaan. ‘Blijkbaar vergeet je dat’, schrijft ze. Ze sluit een tweede kindje dan ook niet uit. ‘De komende jaren in ieder geval zeker niet. Ooit is een broertje of zusje denk ik wel heel leuk (als dat zou lukken natuurlijk’, aldus Shelly.

Shelly Sterk

Lees ook:

Binnenkijken bij: het miljoenenpand van Youp van ’t Hek!

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’

Ondanks nieuwe relatie: Arne Toonen laat tatoeage Birgit Schuurman staan