×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shawn Mendes laat tatoeage ontworpen door een fan zetten

Shawn Mendes laat tatoeage ontworpen door een fan zetten
23.07.2019 -

Shawn Mendes heeft maandag een tatoeage van een vlinder op zijn linkerbovenarm laten zetten. Hij kreeg het idee voor de tattoo van een fan, die het ontwerp op zijn arm photoshopte en het resultaat postte.


De zanger kreeg die foto vorige week onder ogen en antwoordde: ‘Dit is geweldig, kun je me de tekening dm’en?’. De fan verwees hem door naar de Chileense tattoo-artiest achter het ontwerp. Blijkbaar wist Shawn de tekening te bemachtigen, want maandag plaatste hij een video vanuit een tattooshop in Texas, waar hij het plaatje op zijn arm liet vereeuwigen.

De tattoo-artist postte later op de dag een foto van het resultaat. De fan ging uit haar dak bij het zien van het resultaat: ‘Hij heeft ‘m op precies dezelfde plek gezet, ik heb even een momentje nodig’, twitterde ze.