×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shawn Mendes gespot met Camila Cabello

Shawn Mendes gespot met Camila Cabello
8.07.2019 -

De geruchten over een mogelijke romance tussen Shawn Mendes (20) en Camila Cabello (22) zijn weer flink aangewakkerd. De twee zijn hand in hand struinend door Los Angeles gezien.


De twee trokken er zondag op uit en brunchten samen met Camila’s zus Aaliyah en Shawn’s moeder Karen op een terrasje in Hollywood. Op straat hielden ze elkaars hand vast en liepen ze met een arm om elkaar heen.

Geruchten dat er meer tussen de twee zou spelen, ontstonden nadat Camilla en Shawn samen het nummer Señorita uitbrachten. In de bijbehorende clip zijn ze te zien in een aantal intieme scènes. Cabello onthulde onlangs dat ze bloednerveus was voor de opnames ervan. “De hele videoclip was grappig omdat we allebei erg nerveus waren. Ik dronk mezelf moed in met veel wijn”, zei ze destijds in een livestream die ze samen met Mendes deed. Afgelopen weekend deelde ze nog een aantal foto’s en video’s van Mendes’ concert in Los Angeles.