×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sharon Osbourne verlaat jury The X-Factor na uitschelden kinderen

Sharon Osbourne verlaat jury The X-Factor na uitschelden kinderen
2.10.2018 -

Zangeres Sharon Osbourne verlaat de jury van de Britse versie van The X-Factor. In een verklaring op Facebook stelde de 65-jarige celebrity zelf ervoor te hebben gekozen een jaartje over te slaan.


Maar diverse Britse media melden dinsdag dat een controversieel interview dat de vrouw van Ozzy Osbourne onlangs gaf aan de Amerikaanse dj Howard Stern het vertrek van de zangeres wel bespoedigd heeft.

In het gesprek stelde Osbourne niet mee te doen aan de audities van The X-Factor omdat zij 'geen zin had in die zingende shit-kinderen. They all suck. Ik heb het gevoel dat ik naar een rondje karaoke zit te kijken.' Daarnaast noemde zij Simon Cowell, de bedenker van het programma, 'een nare stoorzender die alles doet om zijn dikke lelijke gezicht op tv te krijgen'.

Cowell verklaarde later in een reactie dat schelden geen pijn doet.