Sharon Osbourne lacht om wraak-tweet dochter

Sharon Osbourne heeft er geen problemen mee dat haar dochter Kelly het telefoonnummer van de maîtresse van haar vader Ozzy heeft getwitterd. Sharon kan zelfs lachen om de tweet.

Maandagavond slingerde de 31-jarige Kelly Osbourne de kwaadaardige tweet de wereld in, waarbij ze mensen opriep het nummer te bellen van haarstyliste Michelle Pugh als ze behoefte hebben aan een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen.

''Ach, Kelly heeft het beste gevoel voor humor ooit. Wat kan ik anders dan erom lachen'', zei Sharon (63) dinsdag in de Amerikaanse talkshow The Talk, die ze mede presenteert. "Je moet blijven lachen. En ze is zo ontzettend geestig." 

Eerder deze maand gingen Kelly's ouders Ozzy en Sharon Osbourne na 34 jaar huwelijk uit elkaar. Kelly's opmerkelijke twitterbericht staat nog steeds online, maar het genoemde nummer is inmiddels afgesloten.

''Ze houdt van haar moeder en ook veel van haar vader. Luister, ik ben altijd trots op mijn meid'', zegt Sharon. ''Wat moet je ertegen doen? Boos worden omdat ze van ons houdt en graag wil dat we bij elkaar blijven? Ze houdt van ons. Ze kan doen wat ze wil, ze is volwassen."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen