Sharon Osbourne werd gek van Dannii Minogue

Sharon Osbourne heeft in haar autobiografie een boekje opengedaan over Dannii Minogue. Die was in 2007 samen met Sharon jurylid van The X-Factor, maar Sharon werd naar eigen zeggen misselijk van de manier waarop de Australische aanpapte met Simon Cowell.

Dannii en Simon kregen een relatie en dat was volgens Sharon op de werkvloer te merken. In haar boek Unbreakable, waaruit The Sun passages publiceert, veegt de vrouw van rocker Ozzy de vloer aan met Dannii. 'Ze heeft een donkere kant. Niets is wat het lijkt bij Dannii', schrijft Sharon.

Dannii liet zich als liefje van medejurylid Simon enorm gelden tijdens de opnamen. Volgens Sharon gaf ze aanwijzingen aan mensen die aan het programma meewerkten en zat ze tijdens het jureren constant te vozen met haar minnaar. 'Mijn maag draaide zich om', laat Sharon weten. De relatie tussen haar en Dannii werd steeds slechter, en toen Sharon een gesprek met de producers had aangevraagd om de kwestie te bespreken, werd het alleen maar nog slechter.

Dat was ook een van de redenen voor Sharon om met The X-Factor te stoppen. De reactie van haar man Ozzy trok haar uiteindelijk over de streep. Toen ze hem vertelde over haar aanvaringen met Dannii zei Ozzy na lang nadenken: 'Ik wist niet dat Kylie een broer had.'

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen