×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shannen Doherty blijft positief na uitslag

4.04.2018 -

Shannen Doherty blijft positief nadat ze de uitslag van haar laatste kankeronderzoek heeft ontvangen. De actrice kreeg het resultaat van een onderzoek naar een mogelijke terugkeer van de ziekte. Daaruit blijkt dat er bij één test een tumormarker werd aangetroffen. Dit is een stof in het lichaam die kan duiden op de aanwezigheid van een tumor.


'Eén tumormarkertest kwam goed terug. De andere… een verhoogd risico. Het betekent gewoon dat ik gecontroleerd word en nog een test krijg,' schrijft Shannen op Instagram. 'Maar zelfs na die oproep blijf ik positief en maak ik de balans van mijn leven op.'

De Beverly Hills 90210-actrice schrijft dat de aanwezigheid van de marker niet per se op kanker hoeft te duiden, maar dat de uitslag haar laat focussen op wat belangrijk voor haar is. 'Het helpt zeker om dingen in perspectief te plaatsen en herinnert je aan wat je hebt geleerd tijdens je reis. En ik heb soms een opfriscursus nodig', vervolgt ze. 'Zoals ik al eerder zei, verandert kanker je leven op een manier die niemand ooit zou kunnen bedenken.'

In 2015 werd bij Shannen borstkanker geconstateerd. Sindsdien deelt ze haar strijd tegen kanker met haar volgers op Instagram.