×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shane Kluivert bezoekt Ramblas

20.08.2017 -

Patrick Kluivert's zoon Shane heeft zondag de Ramblas in Barcelona bezocht. Op zijn Instagram-account is een foto te zien waarop hij staat bij een heleboel kaarsjes.


De foto van Shane kreeg in korte tijd heel veel likes. Op de drukbezochte Ramblas reed donderdag een busje in op voetgangers. Later op de dag vond er een tweede aanslag plaats in de Spaanse kustplaats Cambrils. In totaal kwamen er zeker veertien mensen om het leven en raakten er 120 gewond.

Een aantal verdachten werd gedood tijdens een schietpartij in Cambrils. Vier personen werden aangehouden. De Catalaanse politie is nog op zoek naar één persoon die betrokken zou zijn bij de aanslag in Barcelona.

De 9-jarige Shane Kluivert kreeg onlangs een contract bij het sportmerk Nike. Hij speelt in de jeugd van de Franse topclub Paris Saint-Germain.