×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shakira toont waarheid achter het maken van een goede selfie

7.07.2016 -

Het lijkt altijd zo simpel, een selfie maken. Shakira ziet er ook altijd stralend uit als ze een foto van zichzelf maakt, maar de zangeres laat nu zien dat dit niet altijd even makkelijk gaat.


Eerder vandaag waarschuwde Shakira al dat de waarheid achter de foto die ze toen plaatste later zal volgen. Op de selfie laat ze een stralende glimlach zien terwijl haar blonde haar wappert in de wind. 

Nu heeft ze ook de video geplaatst en daarin laat ze zien dat ze juist met die wind zoveel moeite heeft. Haar lokken waaien steeds in haar gezicht en dat zit het maken van een goede foto in de weg. 'Wat wij meiden door moeten maken om een selfie te schieten', grapt ze bij eht filmpje. Gelukkig voor de zangeres is het haar toch nog gelukt. 

 

Stay tuned for the behind the scenes of this selfie / No se pierdan el cómo se hizo de un selfie! Shak

Een foto die is geplaatst door Shakira (@shakira) op

 

What us girls have to go through to get a selfie / Lo que tenemos que hacer las chicas para tomar un selfie Shak

Een video die is geplaatst door Shakira (@shakira) op