Sex and the City

Sex and the City krijgt een vervolg!

Goed nieuws voor fans van Sex and the City. De populaire jaren 90-serie wordt nieuw leven ingeblazen, zo heeft HBO Max bevestigd aan Amerikaanse media.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon zijn opnieuw van de partij, maar grote afwezige is Kim Cattrall, die de rol van de wulpse Samantha Jones speelde. De nieuwe serie krijgt de titel And Just Like That…, en richt zich op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De dames zijn nu 50 jaar of ouder en hebben inmiddels weer het nodige meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap. Vooralsnog beginnen de opnames van de show in New York aan het einde van de aankomende lente. Er worden 10 afleveringen gefilmd van 30 minuten.

Sarah Jessica Parker postte een teaser op Instagram, waarop fans direct dolenthousiast reageerden. ‘Dit is niet waar! Gaan jullie echt een nieuwe show maken? Wat geweldig, ik kan niet wachten!’, schrijft een fan. Een ander reageert: ‘Oh mijn God, ze zijn terug! Ik ben opgegroeid met Sex & The City en heb er zoveel van geleerd wat betreft daten. Of eigenlijk wat ik juist niet moet doen, haha! Heerlijk om jullie weer terug te hebben.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen