×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez verft hond blauw

Selena Gomez verft hond blauw
9.02.2018 -

Selena Gomez besloot dat haar hondje wel een nieuwe coupe kon gebruiken. En niet zomaar een. De zangeres heeft haar hond blauw geverfd. Ja, we verzinnen het niet, blauw!


Selena is samen met haar hondje gespot tijdens het uitlaten in Los Angeles. Haar buren hebben vast en zeker even twee keer gekeken om zeker te zijn van wat ze zagen.

Bronnen dichtbij de zangeres hebben vertelt dat de verf compleet hondvriendelijk is en dat de keuze niet met een reden is gemaakt. Laten we zeggen dat het verven van haar hondje 'out of the blue' gebeurde.

De vriendin van Justin Bieber kreeg de hond vlak nadat zij vorig jaar een heftige niertransplantatie onderging. Sindsdien zijn zij en het beestje onafscheidelijk.

(Bron: The  Blast)