×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez toch weer verder zonder Justin Bieber

10.05.2018 -

Hoewel alle 'Jelena' fans hun geluk niet op konden toen Selena Gomez en Justin Bieber hun relatie een nieuw leven in hadden geblazen, lijkt er nu toch echt een einde te zijn gekomen aan het samenzijn van het eens zo verliefde stel.


Volgens US Magazine 'kiest Selena nu voor zichzelf, door niet meer met Justin samen te zijn'. 'Selena begon het grotere plaatje te zien wat betreft hun relatie. Ze moest een keuze maken: is mijn geluk, en de instemming van mijn familie en vrienden, het meest belangrijk of telt alleen het samenzijn met Justin, waarmee niemand uit haar omgeving het eens was. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heeft ze de beste beslissing voor haarzelf gemaakt,' aldus een bron.

'Uiteraard zijn haar familie en vrienden heel blij dat ze hiervoor heeft gekozen, want ze waren allemaal niet erg blij met de terugkeer van Justin. Selena voelt zich sterker dan ooit en kijkt uit naar het volgende hoofdstuk in haar leven.'