×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez kust Justin Bieber op zijn mond

Selena Gomez kust Justin Bieber op zijn mond
16.11.2017 -

Justin Bieber en zijn vriendin Selena Gomez doen steeds minder moeite om te verhullen dat ze weer een stel zijn. Woensdag ging Selena mee naar een ijshockeywedstrijd van Justin in Los Angeles en tijdens een pauze gaf ze hem een zoen op de mond.


De kus lijkt de bevestiging dat het weer aan is tussen Justin en Selena, zo meldt TMZ bij de beelden van de kus. De afgelopen maanden werden ze al vaker in elkaars bijzijn gezien, maar toen nog zonder zichtbare tekenen van verliefdheid. Zo ging Selena begin deze maand ook mee naar de wekelijkse ijshockeywedstrijd en zijn ze eveneens naar de kerk geweest.

De twee hadden enkele jaren een knipperlichtrelatie die in 2014 abrupt eindigde. Ze zouden hun vriendschap hebben hersteld toen Selena afgelopen zomer een niertransplantatie onderging.

Eerder vandaag kon een fan, genaamd Amy, haar ogen niet geloven toen ze 'Jelena' zag tijdens haar wandeling. Het Balboa meer is een bijzondere plek voor Justin en Selena, want hier hadden ze in 2012 ook een date. Toen aten ze samen een ijsje. Amy twijfelde geen moment en nam een foto van het tweetal, die daar relaxed mee omging.

Volgens Amy waren de twee 'superschattig' samen. Ze plaatste de foto meteen op haar Instagram-account en die ging direct viral.