×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez beschuldigt Justin Bieber van emotioneel misbruik

Selena Gomez beschuldigt Justin Bieber van emotioneel misbruik
27.01.2020 -

Selena Gomez en Justin Bieber hadden tussen 2011 en 2018 een zogenaamde knipperlichtrelatie. Het ging meerdere keren aan én uit. In een interview met NPR blikt Selena terug op deze periode en beschuldigt Justin Bieber zelfs van emotioneel misbruik.


In het interview komt haar relatie met Justin Bieber ter sprake. ‘Ik voel me een slachtoffer van emotioneel misbruik’, geeft Selena Gomez toe. ‘Het is iets wat ik heb leren begrijpen als een volwassen vrouw. Ik wil er niet de rest van mijn leven over praten, maar ik ben blij dat ik me nu weer sterk voel. Ik heb het een plekje kunnen geven’, aldus de zangeres.

Omdat ze op het moment dat zij en Justin definitief uit elkaar besloten te gaan niet alles heeft gezegd wat ze wilde zeggen, besloot ze een nummer voor hem te schrijven. In Lose You To Love Me kon ze eindelijk haar woorden kwijt. ‘Het is geen lied vol met haat. Het is een nummer waarin staat wat ik toen graag had willen zeggen’, aldus Selena. ‘Het was een moeilijke tijd en ik ben blij dat het voorbij is.’

Na hun breuk kreeg Justin al snel wat met Hailey Baldwin, waarmee hij inmiddels getrouwd is. Iets wat voor Selena nog pijnlijker was dan de breuk zelf. Toch was ze er ook aan gewend. Justin zocht vaker de armen op van een ander als zijn relatie met Selena minder ging, vertelt ze.

Lees ook:

Oeps: Patty Brard zoent Winston Gerschtanowitz per ongeluk vol op zijn mond

ZIEN: Jaap van Zweden bouwt miljoenenappartement

André’s geliefde gaat overal mee naartoe: Is Bridget soms jaloers?