Scott Eastwood wil vader Clint achterna

Scott Eastwood is klaar om de grote rollen te gaan spelen in Hollywood. De 29-jarige zoon van Clint Eastwood heeft zich langzaam maar zeker in de kijker gespeeld van de filmindustrie.

Nadat Scott in 2006 zijn filmcarrière aanving met een rolletje in zijn vaders film Flags Of Our Fathers, schrijft hij inmiddels hoofdrollen op zijn naam in films als The Longest Ride en Mercury Plains die dit jaar verschijnen. "Ik ben klaar voor de rit", zegt Eastwood over zijn hoop op rollen in grote films. "Het enige dat ik kan zeggen is dat ik dit doe voor 12 jaar. Dat is een lange tijd. Ik heb mezelf geslepen, ik probeer een betere acteur te zijn." Dat vertelt hij aan USA Today.

Scott zegt dat hij betoverd werd toen hij als kind de filmsets van zijn vader bezocht. Uiteindelijk deed hij auditie voor de door zijn vader geregisseerde film Flags of Our Fathers. "Ik joeg hem op, ik zei dat ik het graag eens wilde proberen. Ik deed auditie voor de hoofdrol, die naar Ryan Phillippe ging. Maar ze zeiden dat er een kleinere rol was."

Zijn vader weigerde zijn zoon te bevoordelen: "Hij was harder voor mij dan voor wie dan ook", vertelt Scott. "Hij wilde er zeker van zijn dat iedereen wist dat hij niemand voorrang geeft. En je wil mijn vader niet kwaad krijgen." Ondanks dat Scott zich uiteindelijk omhoog wist te werken, probeert hij met beide benen op de grond te blijven. "Je moet nooit je eigen hype geloven. Zo snel als iemand 'de man' kan zijn in Hollywood, zo snel kan hij weer verdwijnen. Ik wil goed werk verrichten. En dan hoop ik maar dat ik voor altijd kan blijven werken."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen