×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schwarzenegger voelt zich eindelijk beter

13.04.2018 -

Via Twitter heeft Arnold Schwarzenegger (70) aan zijn fans laten weten dat het een stuk beter met hem gaat, nadat hij eind maart een openhartoperatie heeft ondergaan. Het is de eerste keer dat 'The Terminator' publiekelijk van zich liet horen na deze ingreep.


'Ontzettend bedankt voor alle kaartjes, telefoontjes, emails en sms'jes die ik heb mogen ontvangen naar aanleiding van mijn operatie. Ik heb steun gekregen vanuit de hele wereld en dat doet me erg goed. Ik waardeer dat allemaal enorm', zegt Arnold in een videoboodschap.

'Ik wil jullie laten weten dat ik me veel beter voel. Toch kan ik nog niet zeggen dat goed gaat, ondanks mijn positieve instelling, want op dat punt ben ik nog niet. Jezelf goed voelen is de volgende stap en daar werk ik hard aan met mijn artsen en zusters. We zijn op de goede weg', besluit de acteur.