×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schuurman misbruikte bekendheid wel eens

10.11.2017 -

Birgit Schuurman heeft haar bekendheid wel eens misbruikt om een lange rij te vermijden bij de ingang van een club of een feest. Dat bekende zij vrijdag op Radio 2 in een interview met dj Carolien Borgers.


'Ik doe het normaal echt niet', voegde Schuurman daar meteen aan toe. 'Ik heb nooit mijn bekendheid gebruikt om mensen te benaderen voor een gratis bed of zo. Maar het is wel eens voorgekomen dat het regende en ik anders anderhalf uur moest wachten. Dan kijk je even heel opvallend en hoop je dat iemand ziet dat je bekend bent'.

De zangeres en actrice vertelde verder nog nooit echt jaloers te zijn geweest op haar zus Katja. 'Niet dat ik denk: ik had die rol gehad willen hebben', beklemtoont ze. 'Maar wel positief jaloers, dat ik denk: wow, wat goed van je. Ik zou willen dat ik zo bevlogen kon zijn'.

Als voorbeeld noemt Birgit Schuurman het project Return to Sender, waarmee Katja zich inzet voor duurzame en eerlijke producten. 'Zij steekt daar al tien jaar zoveel energie in, alleen maar om de wereld een beetje beter te maken'.