×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schuldeisers jagen op Geert Hoes

12.02.2015 -

Geert Hoes beweert dat hij iedere schuldeiser van zijn faillissement tot op de laatste cent zal terugbetalen. De vraag is nu: doet hij dat ook echt of roept hij maar wat?


Geert Hoes werd op 20 mei van het vorig jaar privé failliet verklaard. Hij had de eenmanszaak Geert Hoes Entertainment, vaak ook Well Media genoemd. In interviews zei hij dat hij zich persoonlijk failliet had laten verklaren omdat hij dan zijn betalingsverplichtingen nog kon nakomen. Als hij alleen zakelijk failliet was gegaan, was Geert volgens hemzelf namelijk direct schuldenvrij geweest. 'Iedereen krijgt nu zijn geld terug', zei hij toen letterlijk. Lees deze week in Weekend alles over de financiële puinhoop die Geert heeft achtergelaten en waarom hij nog altijd de verantwoordelijkheid daarvoor niet heeft genomen.