‘Schoonzoon Annie Lennox waarschijnlijk gevonden’

Het zou goed kunnen dat het lichaam van de schoonzoon van Annie Lennox is gevonden. De vriend van Annies dochter Tali, raakte zaterdagochtend vermist na een kajakongeluk in de rivier de Hudson. Er is nu een lichaam van een man uit de Hudson gehaald.

Het is nog niet zeker of het ook daadwerkelijk om Ian Jones, het vriendje van Tali, gaat. Dat moet onderzoek uitwijzen. Het lichaam werd gevonden vlakbij de plek waar Jones eerder afgelopen weekend verdween.

Ian (32) en Tali (22), die al een paar jaar een relatie hebben, waren zaterdag aan het kajakken toen hun bootje kapseisde. Tali werd al snel uit het water gehaald, maar Ian was nergens te vinden. Bronnen binnen de politie laten de website weten dat de dochter van de zangeres en haar vriend mogelijk hadden gedronken.

Ze droegen geen reddingsvesten. Mogelijk heeft alcohol in combinatie met de sterke stroming een rol gespeeld, oppert een woordvoerder.

"De stroming in de Hudson is erg sterk en we vermoeden dat hierdoor de kajak is gekapseisd. Toen ze eenmaal samen in het water lagen, hadden ze moeite om bij elkaar te blijven." Meer dan vijftig mensen hebben zaterdag meegewerkt aan de zoekactie die op touw werd gezet.

Annie liet eerder weten dat 'het goed gaat met Tali'.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen