×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schoonmaakster Nadège hakt knoop door

Schoonmaakster Nadège hakt knoop door
23.03.2020 -

Huishoudster Nadège mocht wat Martien Meiland betreft misschien wel meeverhuizen wanneer De Meilandjes eind dit jaar Frankrijk achter zich laten. Maar... gaat ze dat ook doen? De knoop is inmiddels doorgehakt!


Nadat huisvriendin Caroline het chateau verliet, kwam Nadège de familie Meiland ondersteunen bij de huishoudelijke taken. Nadège mocht zelfs met de familie mee op vakantie naar Tenerife. Toen de Meilandjes bekendmaakten dat ze dit jaar nog terug verhuizen naar Nederland vroegen kijkers van Chateau Meiland zich ook meteen af: gaat Nadège mee naar Nederland? Zelf geeft ze nu het verlossende antwoord op haar Facebook.

Als iemand haar vraagt of ze ook naar Nederland gaat, antwoordt Nadège: ‘Nee, dat is niet gepland!!!’, gevolgd door een verdrietige emoji. De Meilandjes zullen over een tijdje dus zonder hun huishoudster naar Nederland vertrekken. Ze zullen daar een prachtige boerderij in de Achterhoek opknappen.

Ook interessant:

Binnenkijken bij: het nieuwe huis van de familie Meiland!

Linda de Mol over coronacrisis: ‘Alsof we in een heel rare slechte film zitten’

Dries Roelvink geeft Marco Borsato advies: ‘Lieg tegen Leontine’