Schokkende onthullingen over Michael Jackson

Bijna zeven jaar na zijn dood zijn er nu schokkende documenten gepubliceerd over Michael Jackson. De wereldberoemde zanger hield er een aantal perverse fantasie├źn op na. Dit is nu allemaal naar buiten gekomen.

RadarOnline heeft de rapporten in handen. Tijdens huiszoekingen op Neverland, het landgoed van de superster, zijn stapels pornografische foto’s en video’s gevonden. Van mannen, vrouw, jongens en meisjes. In het huis werden destijds ook medicijnen gevonden van de wereldberoemde zanger. Deze zou hij nemen om zijn seksverslaving tegen te gaan.

Michael zou de stapels foto’s gebruiken om jonge ventjes te verleiden. Er zijn ook plaatjes gevonden waar gemartelde dieren op staan, die voor hetzelfde doeleinde gebruikt zouden worden.  Volgens een privédetective die betrokken was bij de huiszoekingen zou hij zelfs de foto’s van zijn eigen neefjes, die in de band 3T spelen, gebruiken om jongetjes op te winden.


Taj, Taryll en Tito Joe Jackson (samen 3T) met hun oom Michael Jackson

De rapporten komen van de politie in Santa Barbara, die in november 2003 huiszoekingen hebben gedaan op Neverland, het landgoed van Michael Jackson. Het huis werd doorzocht omdat Michael Jackson ervan werd beschuldigd kinderen seksueel misbruikt te hebben.

De politie heeft ook een opslagplaats doorzocht, waar zij onder andere dagboeken van de superster vonden. Zij stuitten daar ook op video’s en harde schijven van computers. Een onderzoeker in de zaak zegt tegen RadarOnline: “De documenten laten zien dat Michael een manipulatieve, aan drugs en seks verslaafd roofdier was. Hij gebruikte bloed, seksueel getinte foto’s van geofferde dieren en perverse seksuele handelingen om kinderen te laten doen wat hij wilde.”

Maar daar stopte het nog niet bij. De politie vond nog veel meer schokkend beeldmateriaal. “Hij had verschrikkelijke, angstaanjagende foto’s van kindermisbruik en naakte volwassenen en kinderen”, zegt de bron tegen RadarOnline.

In 2003 werd Michael Jackson ervan beschuldigd zeven kinderen misbruikt te hebben. Hij kon voor twintig jaar in de gevangenis belanden. Ondanks al deze bewijzen werd de zanger in juni 2005 vrijgesproken. Vier jaar later overleed de ster aan een overdosis medicijnen. Vlak voor zijn dood heeft Michael nog twintig van zijn slachtoffers zwijggeld betaald, zeggen advocaten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen