×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schiffmacher moet nog in ziekenhuis blijven

12.03.2018 -

Henk Schiffmacher moet nog zeker tot zaterdag in het ziekenhuis blijven. De tattookoning werd vorige week maandag opgenomen met hartproblemen. Inmiddels zijn tien voorstellingen van zijn theatertournee geannuleerd.


Volgens een woordvoerder van de familie is de gezondheidstoestand van Henk nog vrijwel hetzelfde als vorige week. Daardoor blijft hij de komende dagen nog in het ziekenhuis.

Het is de bedoeling dat de bekende tatoeëerder de voorstellingen op een later moment inhaalt. Naast de geannuleerde shows staan er nog twintig gepland.

In de voorstelling blikt Henk terug op zijn leven: van ontmoetingen met de laatste koppensnellers in Borneo en een ontmoeting met zangeres Lady Gaga tot zijn belevenissen als tatoeëerder.