×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scheiding Tijl Beckand

Scheiding Tijl Beckand
1.02.2017 -

Tijl Beckand gaat door een moeilijke tijd. De presentator en Nicolette, de moeder van zijn kinderen, leven sinds kort gescheiden van elkaar. In Weekend deze week exclusief de pijnlijke waarheid achter deze nieuwe liefdesbreuk in showbizzland.


Bij De Tiende Van Tijl leerde de AVROTROS-presentator enkele jaren geleden een knappe productie-assistente kennen. Volgens verschillende bronnen rond de twee televisiemakers sprong de vonk vrijwel direct over en ontstond zodoende een romance achter de schermen. Lange tijd wist Tijl zijn vrouw Nicolette van niets. Nog niet zo lang geleden besloot de presentator thuis tóch de waarheid te vertellen, hetgeen bij zijn Nicolette in het verkeerde keelgat schoot. Aan RTL Boulevard bevestigde Tijl woensdag het verhaal in Weekend. 'Het klopt, de relatie met Nicoltte is over,' liet hij aan het programma weten.