Meilandjes

Scheiding Meilandjes definitief

Vlak voor de Paasdagen konden Maxime Meiland en haar vriend Leroy beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen. Het stel, dat het eerste kindje samen verwacht, heeft samen een huis gekocht in Noordwijk en afgelopen week kregen zij de sleutels. Dit betekent ook dat Maxime en haar vader Martien Meiland, na jaren onder één dak te hebben gewoond, nu definitief gescheiden leven.

Martien maakt er geen geheim van dat de scheiding van zijn dochter en kleindochter Claire, nu zij niet meer allemaal in één huis wonen, hem aan het hart gaat. Met Claire bouwde hij in de afgelopen jaren een bijzondere band op. Opa en kleindochter zijn dol op elkaar. De realityster kennende zal hij er echter alles aan doen om met zijn tweede kleinkind nét zo’n warme en liefdevolle band op de bouwen. Gelukkig is de afstand goed te overbruggen, want Martien en Erica gaan op nog geen drie kilometer afstand van Maxime en Leroy wonen in hun miljoenenvilla in de duinen.

Gezinsuitbreiding

Hoewel Maxime en Leroy elkaar nog maar amper een jaar kennen en sinds augustus pas een stel zijn, worden de jongste Meiland-dochter en haar vier jaar oudere vriend over slechts enkele maanden ouders van hun eerste kindje samen. ‘Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij een stoeltje bij’, lieten de twee eerder weten toen ze hun gezinsuitbreiding wereldkundig maakten via Instagram. Het koppel weet nog niet of de baby een jongen of een meisje is.