×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schattig: Zo zag Isa Hoes er vroeger uit!

Schattig: Zo zag Isa Hoes er vroeger uit!
7.11.2019 -

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto's van Isa Hoes!


Isa Hoes werd geboren in Leiden, maar groeide als jongste van het gezin op in Brabant. ’Ik ben een nakomertje. Ik had twee broers en een oudere zus. We hadden het financieel goed, maar mijn ouders werkten ook hard.’ Kleine Isa ging al vroeg op ballet en besloot na het afronden van haar middelbareschooltijd op het St. Janslyceum in Den Bosch haar droom achterna te gaan en actrice te worden. Ze ging naar de Toneelschool in Maastricht. ’Mijn ouders vonden dat prima. Misschien ook wel vanuit de ouderwetse gedachte dat je als vrouw toch geen kostwinner hoefde te zijn.’