×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schattig: zó zag Claudia de Breij er vroeger uit!

Schattig: zó zag Claudia de Breij er vroeger uit!
25.10.2019 -

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto's van Claudia de Breij.


Claudia de Breij werd op 13 maart 1975 in Utrecht geboren. Ze had een heerlijke jeugd. Niet zo vreemd, want haar ouders hadden het credo vrijheid, blijheid hoog in hun vaandel staan. Toch was het feit dat Claudia op meisjes viel voor haar moeder best wel een dingetje. ‘Mijn ouders hadden een bepaald beeld van hoe zij hun kinderen het gelukkigst zouden kunnen maken. Buiten wonen, met veel ruimte, de makkelijkste route. En homoseksualiteit is niet de makkelijkste route.’ Gelukkig kwam het uiteindelijk helemaal goed en nog altijd zijn Claudia’s ouders maar wat trots op hun dochter.

Lees ook:

Zien: De jeugdfoto van Angela Groothuizen

Zien: Zo zag Trijntje Oosterhuis er vroeger uit