×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scarlett Johansson wil date met Gordon Ramsay

28.03.2017 -

Scarlett Johansson heeft een zwak voor mannen die goed kunnen koken. Dat vertelt de 32-jarige actrice tijdens een radio-interview met comedian en presentator Howard Stern. Op de vraag met wie Johansson wel op date wil antwoordde ze: 'Gordon Ramsay, die vind ik heel knap'.


Johansson is op 7 maart officieel gescheiden van de Franse journalist Romain Dauriac met wie ze een dochtertje van twee jaar oud heeft. Daarvoor was ze getrouwd met acteur Ryan Reynolds.

De actrice maakt zich echter geen zorgen dat ze geen geschikte partner meer zal vinden maar denkt vooral aan haar dochter: 'Ik let wel op, ik heb een jonge dochter. Ik stel niet de eerste de beste man aan haar voor', zei Johansson.

Naast topkok Ramsay zei de Iron Man-actrice dat ze een crush heeft op topchef en presentator Anthony Bourdain. Komieken, zoals Stern, slaat de actrice liever over: 'Veel komieken hebben een donkere kant. Daar heb ik nu geen behoefte aan', legde ze Stern uit.