×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scarlett Johansson is verloofd!

Scarlett Johansson is verloofd!
20.05.2019 -

Mooi nieuws voor Scarlett Johansson. De actrice heeft zich verloofd met Colin Jost, een van de schrijvers van het populaire Amerikaanse programma Saturday Night Live. Dit meldt Page Six.


Scarlett’s woordvoerder Marcel Pariseau bevestigde dat de twee inderdaad verloofd zijn, maar nog geen datum hebben geprikt om in het huwelijk met elkaar te treden.

Johansson, 33, en Jost, 36, werden voor het eerst samen gezien in mei 2017, toen zij in scheiding lag met haar tweede echtgenoot Romain Dauriac. Met hem deelt ze hun 4-jarige dochter Rose Dorothy. Daarvoor was de actrice 3 jaar getrouwd met acteur Ryan Reynolds. Het wordt het eerste huwelijk voor Jost.