×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

SBS mag Anita Witzier wel bellen

16.04.2018 -

Anita Witzier zegt wel op gesprek te willen gaan wanneer SBS haar zou bellen voor een overstap. En dat heeft alles met het salaris te maken.


'Ik zou alleen al op gesprek gaan omdat ik bloednieuwsgierig zou zijn naar wat er geboden wordt', lacht ze in het radio-programma Keur In De Middag in antwoord op de vraag wat ze zou doen als SBS haar zou bellen.

Maar hoewel ze nieuwsgierig is naar een bod, laat ze tegelijk weten niet voor geld over te stappen. 'Het gaat niet om geld, maar: Wat ga ik daar doen? Wat heb je me op dat gebied te bieden? En hoeveel vrijheid heb ik en hoeveel inspraak in de eindredactie?', legt Witzier uit. Maar zelfs al zou dat optimaal zijn, dan twijfelt ze nog op ze wel zou passen bij een commerciële zender: 'Ik denk niet dat ik daar in pas, maar het is altijd goed om de opties open te houden'.

Zeker nu ze haar programma Memories mist, nu Katja Schuurman de presentatie van haar heeft overgenomen. De ervaren Witzier maakt nu De Reünie: 'Heel erg lastig om te doen, vind ik, omdat je iedereen aan bod en uit de verf wil laten komen. Je moet het ook weer niet oeverloos laten duren: na 1,5 of 2 uur is de energie er wel uit'.