Sarah sluit huwelijk prins Andrew niet uit

Sarah Ferguson lijkt een tweede huwelijk met de Britse prins Andrew niet uit te sluiten. Toen ze zondag gevraagd werd naar de geruchten dat de twee elkaar weer gevonden zouden hebben, ontkende ze deze niet.

"Hij is nog steeds mijn knappe prins. Dat zal hij altijd blijven", zei ze tijdens een literatuurfestival waar ze haar nieuwste kinderboek promootte.
In het publiek zaten veel kinderen met hun ouders. Ze vertelde hen dat ze ooit met een knappe prins was getrouwd. "De mama's en papa's in de zaal kunnen het zich misschien wel herinneren. We hadden een prachtige bruiloft", ging Ferguson verder. Ze zei tegen de kinderen dat haar ex-man zelfs een zwaard bij zich droeg.
De hertog en hertogin van York hebben samen twee dochters, Beatrice (25) en Eugenie (23). "We vinden het heel belangrijk om goede ouders te zijn voor onze meiden", vertelde ze volgens The Telegraph. "Het is fijn dat we nog steeds een gezin zijn en ons verhaal heeft altijd een goede afloop." Fergie liet weten dat ze veel respect hebben voor elkaar. "En we hebben bewondering voor elkaar, het is fijn om op deze manier met elkaar om te gaan."
De hertog en hertogin van York gingen na een huwelijk van 10 jaar in 1996 uit elkaar. Toch zijn ze sindsdien heel nauw bij elkaar betrokken gebleven.