Sanne wordt callgirl

Sanne Langelaar en Susan Visser zijn allebei te zien in de nieuwe Net5-serie Dagboek Van Een Callgirl, zo heeft de zender donderdag bekendgemaakt. De opnames van de nieuwe serie zijn al in volle gang.

Dagboek Van Een Callgirl gaat over Anna (gespeeld door Sanne) die een dubbelleven leidt als callgirl in Amsterdam. Ze doet er alles aan om haar verborgen leven geheim te houden. Susan Visser speelt de eigenaresse van het exclusieve escortbureau waar Anna werkt.
"Ik ben erg blij met mijn rol in de serie. De twee kanten van het personage, namelijk Anna in het echt, en Anna als de callgirl Jolie, maakt dat ik veel te spelen heb. En ja, ook in lingerie. Dus ik heb hard getraind om bij de explicietere scènes goed in beeld te komen", laat Sanne, die eerder te zien was in onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden weten.
Er is ook een rol weggelegd voor Matthijs van de Sande Bakhuyzen. In de eerste aflevering komen ook Mark van Eeuwen en Dirk Zeelenberg voorbij. Dagboek Van Een Callgirl is vanaf donderdag 19 maart te zien bij Net5.