×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sanne Wallis de Vries irriteert zich mateloos

28.09.2017 -

Dat Sanne Wallis de Vries een goed gevoel voor humor heeft, daar is vast iedereen het mee eens. Vanochtend laat ze zich weer van haar grappige kant zien wanneer ze een video online plaatst gevuld met irritatie.


De cabaretière en actrice besloot gezellig wat te gaan drinken met collega Leendert de Ridder. De twee streken neer in Utrecht. Maar tijdens het samen teruglopen naar het station, werkt Leendert haar goed op de zenuwen.

De acteur loopt de hele weg te bellen en Sanne is daar niet van gediend: 'Dat je denkt, wanneer zien we elkaar nou. Gezellig samen naar het station wandelen. Maar hij loopt echt alleen maar te bellen. Hij loopt de hele weg te bellen. Hang gewoon op!'